Zoekmachine optimalisatie

Specialisten in SEO

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat je website beter vindbaar wordt in Google, Bing en andere zoekmachines. SEO zorgt voor meer relevante bezoekers op je website, die speciek naar iets zoeken wat op jouw website staat. Ten opzichte van SEA laten de resultaten van SEO iets langer op zich wachten, maar je krijgt er wel een langdurig effect voor terug.

 

Lokaal, regionaal of landelijk

Iedere ondernemer heeft andere SEO behoeften. De lokale middenstand wil vooral gevonden worden door mensen in de buurt. Een webshop in kleding daarentegen zal graag landelijk goed gevonden willen worden. SEO kan worden uitgevoerd op lokaal niveau, regionaal niveau en op landelijk niveau. Samen met jou bekijken we wat het beste bij je website past.

Meer over ons SEO-aanbod?

Laten we dan vrijblijvend met elkaar in contact komen en de kansen voor jouw website bespreken.

Bekijk ook eens

1. Doelen bepalen

 

Tijdens een gesprek leg jij je wensen bij ons voor. Onze SEO specialisten gaan hiermee aan de slag en bekijken of de wensen ook haalbaar zijn door middel van een zoektermenonderzoek. Onze bevindingen worden met jou doorgenomen, waarna we het plan beklinken.

2. Content

Onpage SEO

 

Om te scoren in Google of Bing moeten ze snappen waar je pagina over gaat. Daarom is het heel belangrijk dat je tekst en afbeeldingen kloppen. Onze SEO specialisten checken de content en zorgen dat alles top op je website komt te staan.

3. Techniek

On-site SEO

 

Van een trage website wordt niemand vrolijk van. Ook zoekmachines niet! Wij gaan aan de slag met de techniek en zorgen dat jouw website supersnel wordt. Ook kijken we of de interne links goed staan en de meta beschrijvingen kloppen.

3. Autoriteit

Offpage SEO

 

Autoriteit kan je versterken door middel van linkbuilding. Linkbuilding is een soort van online mond-tot-mond reclame waarbij andere sites een link plaatsen naar jouw website. Wij pakken de linkbuilding zorgvuldig op en zorgen dat de autoriteit van de website wordt versterkt.

Onze SEO Successen

Deze SEO successen hebben onze SEO specialisten voor klanten behaald.