zoekmachine adverteren

Specialisten in SEA

Met SEA, oftewel zoekmachine adverteren, kan er geadverteerd worden via de zoekmachines van Google en Bing. Door de vele mogelijkheden die beide zoekmachines bieden kunnen de advertenties heel doelgericht worden ingesteld. Door al deze mogelijkheden is het lastig om de advertenties goed in te stellen en bij te houden. Daarom helpen onze SEA experts je graag met het opzetten van goede campagnes.

Zo doen wij dat

 

Lokaal, regionaal of landelijk

Iedere ondernemer heeft andere SEO behoeften. De lokale middenstand wil vooral gevonden worden door mensen in de buurt. Een webshop in kleding daarentegen zal graag landelijk goed gevonden willen worden. SEO kan worden uitgevoerd op lokaal niveau, regionaal niveau en op landelijk niveau. Samen met jou bekijken we wat het beste bij je website past.

Meer over ons SEO-aanbod?

Laten we dan vrijblijvend met elkaar in contact komen en de kansen voor jouw website bespreken.

Bekijk ook eens

1. Bakkie doen

 

Net als alle andere diensten gaan ook met SEA eerst een gesprek met je aan. Heb je een al een bestaand account of moeten wij dit opzetten? Waar wil jij je op focussen? Wat wil je maandelijks uitgeven? Als dit soort vragen helder zijn maken we een plan. Dit plan nemen we met je door en dan gaan de SEA experts aan de slag met de campagnes.

2. Tekst Ads

 

Tekstadvertenties verschijnen in de zoekresultaten van Google en Bing. Door te focussen op zoektermen die relevant zijn voor je website kunnen wij supergericht jouw doelgroep benaderen. Daarnaast houden wij ook de biedingen scherp in de gaten, zodat je nooit te veel betaald voor je advertenties.

3. Display Ads

 

Mensen benaderen die je website al eens eerder hebben bezocht door middel van mooie banners? Of je producten tonen specifiek aan jouw doelgroep? Hier zijn display advertenties uitmate goed geschikt voor. Wij zetten de display advertenties op en stellen de remarketinglijsten goed voor je in.

3. Shopping Ads

 

 

Heb je een webshop? Dan is Google Shopping de uitgelezen kans om je producten te promoten aan jouw online doelgroep!Met Google Shopping kan je producten in de zoekresultaten aanbieden met afbeelding en prijs. Google Shopping zorgt gegarandeerd voor meer omzet voor je webshop.

SEA bij Vedet Online betekent

01

Doelgericht en efficiënt

Wij zetten Google Ads en Bing Ads campagnes op of optimaliseren ze. Hierbij zorgen wij dat alle instellingen goed staan en dat de advertenties ook echt worden getoond aan jouw doelgroep. En natuurlijk proberen wij zo min mogelijk uit te geven en zoveel mogelijk resultaat te boeken!

02

Een verlenging van je website

Onze SEA-vedettes zorgen ervoor dat de zoekmachine advertenties overeenkomen met de tone of voice van de website. De Display Ads worden gemaakt in de huisstijl van de website. De teksten worden in dezelfde stijl geschreven als de teksten op de website. 

03

Blijven analyseren

Het opzetten van de Ads is 1 ding, maar daarna begint het echte werk; het optimaliseren van de Ads. Door constant de advertenties te analyseren en het slim inzetten van de verzamelde data kunnen wij steeds meer uit je advertenties halen.

04

Duidelijk en transparant

Wij zijn niet zo van de poespas en mooie praatjes. Wat wij zeggen doen wij en wat wij doen, doen we goed. Met ons klantportaal heb je altijd de cijfers inzichtelijk. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.