fbpx

WHOOP WHOOP

Jij bent nu een SEO-topper in wording! Over 2 minuutjes ligt Je WordPress SEO proof maken op jouw digitale deurmat. Dat geeft mij de gelegenheid om jou alvast 1 tip te geven voordat je begint met het e-book.

Vedet Online
Vedet Online

WHOOP WHOOP

Jij bent nu een SEO-topper in wording! Over 2 minuutjes ligt Je WordPress SEO proof maken op jouw digitale deurmat. Dat geeft mij de gelegenheid om jou alvast 1 tip te geven voordat je begint met het e-book.

De mastertip voordat je begint met SEO

Toen ik begon met SEO vond ik het lastig om goede informatie te vinden over SEO. Er is veel tegenstrijdigheid in de wereld van SEO, omdat niemand écht weet hoe Google werkt. Maar hoe filter je nu het goede van het slechte? Nou de afgelopen jaren ben ik er achter gekomen dat je met met een duidelijk plan en boerenverstand een heel eind komt.

Nu je Naar de top van Google hebt gedownload ga ik er vanuit dat het wel snor zit met je boerenverstand. Maar een duidelijk SEO plan?

 

Alleen winnaars hebben een plan

Weleens afgevraagd waarom jouw concurrenten bovenin Google te vinden zijn en jij niet? Omdat zij een plan hebben! Om goed te starten met SEO zou jij ook een basis moeten hebben om vanuit te werken. Een duidelijk plan waar je altijd op terug kunt vallen.

Waarom zullen we niet samen zo’n plan opstellen? Met jouw kennis en kunde over jouw vakgebied, het e-book Naar de top van Google en mijn SEO expertise kunnen we samen de basis gaan vormen tot jouw SEO succes. Na een kort telefoongesprek weet ik precies wat jij wil en maak ik een SEO plan op maat.

✓ Linkbuilding check
✓ Uitgebreide technische check
✓ Content check
✓ Online doelgroep bepaling
✓ Concurrentie check
✓ SEO tips op maat
✓ SEO strategie plan

Speciale actie!

Omdat jij Je WordPress SEO proof maken hebt gedownload heb ik een speciale actie voor het SEO plan. De komende 2 uur is het SEO plan geen € 69,99 maar €29,99!

Start écht goed met SEO

Jij wordt een winnaar in SEO

Met het e-book Je WordPress SEO proof maken en het SEO plan geef ik je alle handvatten om een winnaar te worden in Google. Het is nu aan jou om hiervan gebruik te maken en ook écht een SEO winnaar te zijn.

Ik wens je in ieder geval veel succes met jouw SEO en mocht je nog vragen hebben kan je die altijd vragen natuurlijk!

Rick - Naar de top van Google

Rick van der Zanden

We sturen het e-book naar je mail!

Vul je e-mail in en wij zorgen dat de digitale postduif het e-book in jou bezorgd

You have Successfully Subscribed!