fbpx
Vedet Online Logo

WordPress SEO proof maken

WordPress SEO proof maken

Een ijzersterke SEO fundering

Zonder een goede fundering kan je niet bouwen. Dit geldt voor je onderneming, voor je huis en zeker voor je WordPress website. Daarom zorgen wij voor een goede SEO fundering, zodat jij kunt verder bouwen aan je SEO. Met je WordPress website SEO proof maken zorgen voor een ijzersterke fundering. Jouw WordPress website gaat scoren met SEO!

WordPress SEO optimalisatie

Met 5 jaar ervaring in SEO en WordPress weten we precies welke plugin we voor jou in huis moeten halen om het beste resultaat te boeken. We installeren de plugins op jouw website en stellen de plugins zo in dat de SEO basis van jouw WordPress website staat als een huis!

Gebruik je al SEO plugins zoals bijvoorbeeld Yoast? Geen probleem! Ook in deze plugins kijken we of alle instellingen kloppen.

On page WordPress SEO

Naast het instellen/optimaliseren van SEO plugins kijken we ook naar je afbeeldingen, content en je interne linkstructuur. De linkstructuur en afbeeldingen stellen we in naar de richtlijnen van Google, en we geven je alle handvatten om een van je tekst op je website een SEO technische verkoopknaller te maken!

 

Meer over WordPress SEO proof?

Rick van der Zanden

0174-261089

Afbeelding optimalisatie

Met het optimaliseren van afbeeldingen op je WordPress website kijken we naar hoe groot je afbeeldingen zijn en hoe ze zijn opgeslagen. We verbeteren dit en zetten je afbeeldingen SEO proof op je website!

SEO plugins

In WordPress heb je 1001 SEO plugins. Wij gebruiken degene die het beste aansluiten bij jouw website en stellen deze zo in dat we het maximale uit de plugin halen! Ook kijken een naar de plugins die al op je website hebt staan.

Technische optimalisatie

Niemand houdt van wachten toch? Daarom kijken we met technische optimalisatie hoe we jou WordPress website nóg sneller kunnen maken. Een snelle website zorgt weer een hogere ranking in Google!

Content optimalisatie

Tekst is natuurlijk belangrijk voor Google. Zonder tekst weet Google ook niet waar je pagina over gaat! Wij checken of jouw tekst volgens de Google richtlijnen goed staan.

Interne linkstructuur

Met een linkstructuurcheck sporen we broken links op en lossen die op. Daarnaast geven we je meer inzicht in je interne linkstructuur en een interne linkplan op maat.

Lokale SEO

Veel WordPress website worden gebruikt door lokale ondernemers. Speciaal voor hun bieden we een lokaal SEO pakket aan. Hiermee word je website binnen no-time zichtbaar in lokale zoekresultaten!

Data inzichtbaar maken

Nu je investeert in je website wil je ook je voortgangen blijven checken! Daarom maken we alles inzichtelijk met behulp van Google Analytics,Google Search Console en Google dat studio.

Overzicht & startplan

Nadat Worpdress SEO proof is gemaakt krijg je van ons een overzicht met de werkzaamheden en videoinstructies over hoe plugins werken. Daarnaast geven je een SEO startplan. Zo kan jij goed van start met je SEO!

Meer over WordPress SEO proof?

Rick van der Zanden

0174-261089

Power up jouw WordPress SEO

Lokaal scoren met je website

Met WordPress kan je heel goed lokaal scoren met je website. Daarom kiezen veel lokale ondernemers voor WordPress. Wat de meeste ondernemers niet weten is dat je ook speciale SEO plugins hebt voor lokale SEO. Deze plugins zorgen bijvoorbeeld voor een connectie met je WordPress website en Google Mijn Bedrijf. Hierdoor kan je heel snel scoren in lokale SEO!

Scoren met Woocommerce

Met Woocommerce tover jij je WordPress website om in een professionele webshop. En een webshop vergt nét even wat andere aandacht dan een webshop die diensten verkoopt. Daarom hebben wij speciaal voor Woocommerce webshops de dienst Scoren met Woocommerce. Met Scoren met Woocommerce geven wij jouw webshop precies de aandacht die het nodig heeft.

We blijven je helpen met jouw SEO

Als wij klaar zijn met je WordPress website SEO proof te maken stopt onze dienst niet! Allereerst ontvang je een overzicht met de werkzaamheden die zijn verricht. Met data laten we zien waar de winst is geboekt en met instructievideo’s worden de plugins uitgelegd. Daarnaast ontvang je gratis het e-book Naar de top van Google. Hierin wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je SEO kunt gebruiken als een belangrijk onderdeel binnen je online marketing. 

Het SEO dashboard

Als je begint met afvallen wil je resultaat zien. Wekelijks even op de schaal staan om te kijken of de kilo’s eraf vliegen. Met SEO wil je natuurlijk ook je voortgangen kunnen zien. Daarom bieden wij nadat je WordPress website SEO proof is gemaakt de optie op het SEO dashboard te gebruiken. Het SEO dashboard geeft jou een totaal overzicht van jouw SEO activiteiten. Het ziet de groei in Google,je linkbuildingstructuur,hoeveel bezoekers er via SEO op jouw website komen en nog veel en veel meer! Sluit je Google Ads,Facebook Ads of e-mailmarketing aan het SEO dashboard en je hebt een compleet overzicht van je online marketing activiteiten!

 

Liever hulp met je SEO?

Geen probleem! Nadat jouw WordPress website SEO proof is gemaakt werken onze SEO specialisten werken met jou samen om van jouw WordPress website een ware conversieknaller te maken. En omdat je WordPress website technisch al top staat hebben we meer tijd over om je website te optimaliseren en echte stappen te maken in Google!

Win in Google met je WordPress website

We sturen het e-book naar je mail!

Vul je e-mail in en wij zorgen dat de digitale postduif het e-book in jou bezorgd

You have Successfully Subscribed!