fbpx

Vedet Online

Vedettes in online marketing. Kampioenen in website optimalisatie

Met een duidelijke strategie laten wij jouw online omzet groeien!

Onze specialiteitenContact

Vedettes in Online Marketing

Ha, wij zijn Vedet Online en wij helpen jou om meer uit jouw website te halen. Wij zijn vedettes in zoekmachine optimalisatie (SEO) Zoekmachine adverteren (SEA), Social media, website optimalisatie en website beheer. Vanuit het Westland helpen wij lokale, regionale en landelijke bedrijven met hun online marketing activiteiten. Met een portie doorzettingsvermogen en veel passie voor het vak halen wij uit elke campagne het onderste uit de kan!

Waarom Vedet Online?

✔ Wij zorgen voor groei uit je website
✔ Altijd een oplossing op maat
✔ Duidelijke communicatie
✔ Geen langlopende contracten
✔ Heldere strategie

Onze specialiteiten

Hier zijn wij vedettes in!

Zoekmachine optimalisatie

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat jouw website hoger komt te staan in zoekopdrachten. Dit leidt tot meer bezoekers op je site, meer conversies en meer omzet.

Zoekmachine adverteren

Met SEA, oftewel zoekmachine adverteren, kan je heel doelgericht de doelgroep van jouw website benaderen met tekstadvertenties, banners en Shopping advertering. Dit zorgt direct voor meer omzet.

Website optimalisatie

Je hebt een website, maar blijft je mailbox leeg, gaat je telefoon niet al te vaak af en blijven de bestellingen uit? Dan kunnen wij bekijken waar dit aan ligt. Met website optimalisatie halen wij  meer conversies uit je website.

Website beheer

Houd je (WordPress) site up-to-date door ons jouw site te beheren. Wij zorgen voor de nodige updates, frisse content en periodieke back-ups. Zo heb jij geen omkijken naar je website en is de website altijd up-todate.

Wat je van ons kan verwachten

Meer online rendement

Mogen wij jouw online marketing aanpakken? Dan krijg jij onze online marketeers tot jouw beschikking. Met ervaring in SEO, SEA, Social media en website optimalisatie kunnen wij voor veel klanten een gerichte oplossing bieden.

Een succusvolle samenwerking

Jij hebt de expertise in jouw vakgebied, wij hebben die in de online marketing. Laten wij nu eens die twee expertises samenvoegen. Door goed naar jouw wensen te luisteren en een duidelijke strategie kunnen we samen online successen boeken.

De touwtjes in eigen handen

Als ondernemer of manager wil jij de controle behouden. Wij begrijpen dat. Vertel ons wat jij wilt bereiken, wij ondersteunen en adviseren jou naar de resultaten. Zie onze online marketeers dan ook al een soort bonus-collaga’s.

Duidelijk en transparant

Wij zijn niet zo van de poespas en mooie praatjes. Wat wij zeggen doen wij en wat wij doen, doen we goed. Met ons klantportaal heb je altijd de werkzaamheden en cijfers inzichtelijk. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

Laat je onderneming groeien

Door de enorme groei van het online gebruik de afgelopen jaren wordt het steeds belangrijker voor je onderneming om goed online gevonden te worden. Maar waar moet je beginnen? Bij Vedet Online begrijpen wij die vraag en helpen je graag hiermee. Zo kan jij als ondernemer je volledig focussen op je onderneming, terwijl wij er voor zorgen dat je onderneming online groeit.

Daag ons uit!

Wil je online beter vindbaar worden? Of meer omzet uit je website halen? Daag ons dan uit! Laat je gegevens achter zodat we samen kunnen brainstormen.