Van digitaal naar mensentaal

Met een persoonlijke aanpak altijd een online oplossing op maat
Hoe wij werkenDiensten

Zoekmachine optimalisatie

Lokaal, regionaal of landelijk meer opvallen? Onze SEO specialisten zorgen voor een goede vindbaarheid in Google.

Online adverteren

Gericht adverteren op je online doelgroep. Met het gebruik van tekst advertenties, display Ads en Remarketing is dit voor elk bedrijf te realiseren.

Website design

Niet meer verliefd op je website? Of gewoon op zoek naar een nieuwe website? Binnen 2 weken maken wij een website of webshop geheel naar wens.

Website optimalisatie

Heb je een mooie website, maar blijft je mailbox opvallend leeg? Dan is het goed om eens te kijken naar of je online klanten jouw website wel goed snappen.

Ha! Welkom op Vedet Online

Het online verhaal van jouw onderneming kan soms een behoorlijke pain in the ass zijn. Je weet dat het belangrijk is, maar het kost ook veel kostbare tijd. En waar moet je beginnen?  Daar zijn wij voor! Vanuit het Westland helpt Vedet Online ZZP’ers en MKB’ers met deze online vraagstukken. Wij zorgen dat je beter online gevond wordt en dat je website er piekfijn uitziet!

Een Westlands online marketing bureau

Hier helpen wij jou graag mee!

Online marketing op maat

Geen bedrijf is hetzelfde. Dus ook de behoeften voor online marketing verschilt per bedrijf. Daarom bieden wij online marketing op maat aan. Samen met jou bekijken we waar de kansen liggen. Dit kan zijn in SEO, online adverteren, op je website of een combinatie van meerdere vakgebieden.

 

Meer informatie

Een strakke website

Kan jouw website wel Of ben je op zoek  naar iemand die een strakke website voor je bouwt? Bij Vedet Online zorgen we ervoor dat jij een rete goede website krijgt. Met ons online marketing oog zorgen we ervoor dat je website SEO-proof is en dat die verkooptechnisch in orde is.

 

Meer informatie

Online ondersteuning

Vandaag de dag tel je niet meer mee als je website verouderd is of er bijna geen posts op social media worden geplaatst. Maar waar haal je die tijd vandaan? En wat moet je posten? Met onze online ondersteuning blijven je online activiteiten up-to-date en krijg je inzichtelijk wat het oplevert.

 

Meer informatie

Hoe wij werken

Stap 1: Een bakkie

First things first. Een bakkie zonder melk en suiker. Tijdens dit bakkie koffie hebben we het over jouw wensen, bekijken waar er kansen liggen en maken we een plannetje hoe we van jouw website een conversieknaller kunnen maken.

Stap 2: Analyseren & verzamelen

Om het plan ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren kijken we hoe je website er nu voor staat. We analyseren het bezoekersgedrag en verzamelen data. Zo hebben krijgen we een mooi beeld van waar jouw website kan worden verbeterd!

Stap 3: Winmodus aan

Nu komt het echte werk. Met alle data gaan we aan de slag met optimaliseren. We zorgen dat op en naast je website alles zo goed mogelijk converteert. Zo hoef jij geen tig bedrijven in te huren voor je online activiteiten én heb je binnen Vedet altijd 1 aanspreekpunt. Zeg nou zelf: “Dat is toch goud?”

 

Samen een bakkie doen?

Een project van Vedet is altijd maatwerk

Samen weten we meer

Laat je inspireren met onze online blogs

Wat kost SEO / Wat kost een SEO specialist?

Wat kost SEO / Wat kost een SEO specialist?

Nu krijg ik als SEO specialist vaak de vraag: Rick wat kost het nu om SEO uit te voeren bij jou? Ja, lastige vraag. Welke markt zit je? Waar wil jij je op focussen? Wat wil je verkopen?  Zijn er al pagina’s opgezet? Zomaar een paar vragen die dan al door mijn hoofd...

Lees meer
Het gevaar van brede zoekwoorden in Google Ads

Het gevaar van brede zoekwoorden in Google Ads

De functies in Google Ads zijn eindeloos! Je kan heel specifiek adverteren op je doelgroep en dat maakt het zo mooi. Maar er schuilen ook gevaren in Google Ads. En ik wil vandaag een specifieke met je bespreken: de brede zoekwoorden. Dit soort zoekwoorden geeft je...

Lees meer
Maak je WordPress website SEO proof

Maak je WordPress website SEO proof

Een Wordpress website SEO proof maken hoeft niet moeilijk te zijn. Het is een kwestie van de juiste plugins, instellingen, tekst en afbeeldingen. In deze blog leg ik je uit welke plugins je goed kan gebruiken voor SEO en waar je nog meer op kan letten om jouw...

Lees meer
Zelf linkbuilden: tips en gevaren!

Zelf linkbuilden: tips en gevaren!

Zo af en toe spreek ik website eigenaren die zelf willen gaan beginnen met linkbuilding. Ze willen dan weten hoe ze moeten linkbuilden en waarop ze op moeten letten. Daarom deze blog over zelf linkbuilden: tips en gevaren! Linkbuilding kort uitgelegd Zie linkbuilding...

Lees meer