fbpx
Vedet Online Logo

WordPress SEO proof maken

From zero to hero met Facebook

door | okt 11, 2019 | Successen | 0 Reacties

Elk bedrijf weet dat Facebook kan leiden tot meer bezoekers op je website of zelfs tot meer omzet. Maar hoe zet je Facebook nu in? Door doodleuk iets te posten, of door zo nu en dan een advertentie te plaatsen? Ook Van Tol Sport uit Poeldijk had te maken met deze vraag. Wij losten dat op met een duidelijke planning en strategie. Zo ging de bijdrage van Facebook van zero naar standje hero!

Een duidelijke planning en strategie

Gewoonweg maar wat posten zit niet in onze aard. Daar moet een duidelijke planning en strategie achter zitten. Dit doen wij door middel van het See, Think, Do, Care formule. Eerst moet de klant zien waar het over gaat, dan moet de klant over het product of dienst nadenken, om het daarna aan te schaffen. Tot slot is nazorg ook zeer belangrijk. Vertaald naar Van Tol Sport toe hebben we producten en diensten uitgelicht die voor hun belangrijk zijn op het juiste moment en in de juiste fase. Samen met het team van Van Tol Sport hebben we gekeken wanneer nieuwe modellen racefietsen op de markt kwamen, wanneer er zomerkleding gepromoot moest worden, wanneer het schaatsseizoen weer begon en wanneer men een onderhoudsbeurtje moest uitvoeren aan hun fiets. Zo konden we een duidelijk planning maken van posts, gecombineerd met foto’s van de werkvloer

Het resultaat?

Waar voorheen bijna geen bezoekers op de website kwamen vanuit hun Facebookpagina, kwamen er nu ruim 410 bezoekers in nog geen 2 weken tijd op de website via Facebook! En ook in de winkel was de duidelijke planning te merken. Men wist bijvoorbeeld beter wat voor fietsmodellen Van Tol Sport aanbood of wanneer ze weer begonnen met schaatsen slijpen of wanneer de zomerkledingsale was. Hierdoor werd er in de winkel meer verkocht en dus werd er meer omzet gescoord.

Ook online succes boeken?

Rick helpt je hier graag mee!

Rick van der Zanden

Rick van der Zanden

Eindbaas @ Vedet Online

0174-261089

Ook leuk om te lezen

Share This