Je website online beter vindbaar
Zo doen wij dat

Specialisten in

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat je website beter vindbaar wordt in Google, Bing en andere zoekmachines. SEO zorgt voor meer relevante bezoekers op je website, die speciek naar iets zoeken wat op jouw website staat. Ten opzichte van SEA laten de resultaten van SEO iets langer op zich wachten, maar je krijgt er wel een langdurig effect voor terug.

 

1. Doelen bepalen

 

Tijdens een gesprek leg jij je wensen bij ons voor. Onze SEO specialisten gaan hiermee aan de slag en bekijken of de wensen ook haalbaar zijn door middel van een zoektermenonderzoek. Onze bevindingen worden met jou doorgenomen, waarna we het plan beklinken.

2. Content

Onpage SEO

 

Om te scoren in Google of Bing moeten ze snappen waar je pagina over gaat. Daarom is het heel belangrijk dat je tekst en afbeeldingen kloppen. Onze SEO specialisten checken de content en zorgen dat alles top op je website komt te staan.

3. Techniek

On-site SEO

 

Van een trage website wordt niemand vrolijk van. Ook zoekmachines niet! Wij gaan aan de slag met de techniek en zorgen dat jouw website supersnel wordt. Ook kijken we of de interne links goed staan en de meta beschrijvingen kloppen.

3. Autoriteit

Offpage SEO

 

Autoriteit kan je versterken door middel van linkbuilding. Linkbuilding is een soort van online mond-tot-mond reclame waarbij andere sites een link plaatsen naar jouw website. Wij pakken de linkbuilding zorgvuldig op en zorgen dat de autoriteit van de website wordt versterkt.

Wat kan je van Vedet Online verwachten?

01

Lokaal, regionaal en landelijk

Iedere ondernemer heeft andere SEO behoeften. De lokale middenstand wil vooral gevonden worden door mensen in de buurt. Een webshop in kleding daarentegen zal graag landelijk goed gevonden willen worden. SEO kan worden uitgevoerd op lokaal niveau, regionaal niveau en op landelijk niveau. Samen met jou bekijken we wat het beste bij je website past.

02

Het plaatje moet kloppen

Een website is een online winkeletalage. De eerste indruk moet dus goed zijn. Onze SEO experts zorgen naast het hoger komen in Google ook voor dat de pagina klopt. 

03

Altijd alles inzichtelijk

Wij zijn niet zo van de poespas en mooie praatjes. Wat wij zeggen doen wij en wat wij doen, doen we goed. Met ons klantportaal heb je altijd de SEO werkzaamheden en cijfers inzichtelijk. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

04

Touwtjes in eigen handen

Als bedrijf heb je je eigen wensen en wil je altijd je eigen tone of voice hebben. Wij begrijpen dat. Daarom zullen we jou altijd eerst op de hoogte houden als er iets moet worden aangepast op je website.

Onze SEO Successen

Deze SEO successen hebben onze SEO specialisten voor klanten behaald.

Lokaal SEO succes op dealerschap

Lokaal SEO succes op dealerschap

Stel je bent schilder. Dan hoop je dat je website omhoog popt als iemand “schilder gezocht” intikt in Google. Datzelfde geldt voor fietsenmakers die een bepaalt fietsenmerk verkoopt. Zo is Cannondale het paradepaardje van Van Tol Sport, maar kwam de website niet in de...

Lees meer
From zero to hero met Facebook

From zero to hero met Facebook

Elk bedrijf weet dat Facebook kan leiden tot meer bezoekers op je website of zelfs tot meer omzet. Maar hoe zet je Facebook nu in? Door doodleuk iets te posten, of door zo nu en dan een advertentie te plaatsen? Ook Van Tol Sport uit Poeldijk had te maken met deze...

Lees meer
Geslaagd!

Geslaagd!

Normaal gesproken wilt een bedrijf laten zien welke resultaten ze halen voor hun klanten. Logisch, want dit is vaak een referentiekader vooor eventueel nieuwe klanten. Maar ook binnen een bedrijf kan je mooie resultaten boeken. Bijvoorbeeld door het behalen van...

Lees meer

Daag onze SEO Specialisten uit

Wil je online beter vindbaar worden door middel van zoekmachine optimalisatie? Of meer omzet uit je website halen? Daag dan onze SEO specialisten uit! Laat je gegevens achter zodat we samen kunnen brainstormen.

 

Je bent hier: