Haal meer

uit je website

Zo doen wij dat

Website optimalisatie

Heb je een WordPress website, maar krijg je niet veel mailtjes, bestellingen of telefoontjes binnen? Dan moet er eens gekeken worden naar hoe de website is opgezet. Met website optimalisatie voeren wij data gedreven toepassingen door. Zo wordt jouw website steeds efficienter en zal de website meer conversies, leads en omzet genereren.

 

1. Site doorlichten

 

Je hebt dus aardig wat bezoekers op je WordPress website, maar de verkopen vallen tegen? Laten we dan beginnen met een bakkie te doen en te kijken waar dit aan kan liggen. Door samen door je website heen te lopen krijgen we een idee van hoe de website in elkaat steekt. 

2. Snapt je bezoeker je website?

 

Dit is de belangrijkste vraag bij website optimalisatie. Door inzicht te krijgen in het gedrag van de website bezoeker en dit goed te analyseren kunnen we de pijnpunten van de website blootleggen.

3. A/B Testing

 

De naam A/B Testing verklapt al een heel groot deel van wat het inhoud. Namelijk welke variant van een pagina werkt beter? Versie A of versie B? Door evenveel bezoekers naar beide versies te sturen krijgen wij goed inzichtelijk welke versie het meeste oplevert. Deze versie wordt dan uiteindelijk op de website doorgevoerd.

3. Autoriteit

Offpage SEO

 

Autoriteit kan je versterken door middel van linkbuilding. Linkbuilding is een soort van online mond-tot-mond reclame waarbij andere sites een link plaatsen naar jouw website. Wij pakken de linkbuilding zorgvuldig op en zorgen dat de autoriteit van de website wordt versterkt.

Wat kan je van Vedet Online verwachten?

01

Pijnpunten blootleggen

Samen met onze vedettes bekijken we waar de knelpunten op je website zitten en hoe we die kunnen aanpakken. Zo proberen we het jouw klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om iets te bestellen of ergens informatie over aan te vragen.

02

Meer conversies en leads

De website optimaliseren doen we natuurlijk niet voor niets. Doordat bezoekers je website steeds beter gaan snappen moet de website steeds meer conversies en leads gaan opleveren.

03

Doorgaand proces

Website optimalisatie blijft een constant proces van testen, analyseren en optimaliseren. Door dit te herhalen zal de rendement uit je website verbetert worden en zullen de conversies en omzet stijgen.

04

Touwtjes in eigen handen

Als bedrijf heb je je eigen wensen en wil je altijd je eigen tone of voice hebben. Wij begrijpen dat. Daarom zullen we jou altijd eerst op de hoogte houden als er iets moet worden aangepast op je website.

Daag ons uit!

Wil je online beter vindbaar worden door middel van zoekmachine adverteren? Of meer omzet uit je website halen? Daag ons dan uit! Laat je gegevens achter zodat we samen kunnen brainstormen.

 

Je bent hier: