Laat je website

niet versloffen

 

Wij houden je site fris

Je WordPress website laten beheren

Je website is de online etalage. Dit moet je niet laten versloffen! Zo af en toe een nieuwe foto of weer wat nieuwe tekst. Het houdt je website up-to-date en het maakt je site betrouwbaarder en overzichtelijker voor bezoekers. Wij bieden voor WordPress websites website beheer aan. 

➤ Weer een frisse website hebben?

1. Content

Een frisse tekst, een goede afbeelding. Een website die up-to-date is wekt vertrouwen bij bezoekers. Onze website beheerders zorgen dat alles goed op de website staat. En onze SEO specialisten kijken mee, zodat ook alles direct SEO vriendelijk op de website komt te staan. Een win-win situatie!

2. Techniek

Wij onderhouden ook de techniek van de WordPress site en zorgen voor periodieke back-ups. Zo blijft ook de technische kant van de site up-to-date en is er altijd een back-up beschikbaar mocht er wat gebeuren met de site.

 

3. SEO

Met website beheer pakken we ook direct een stukje SEO mee. We zorgen ervoor dat alles op de site gebruiksvriendelijk wordt ingesteld voor de zoekmachines. Ook het plaatsen van blogteksten en het verbeteren van de vindbaarheid in Google kunnen onze website beheerders voor je regelen.

4. Google Analytics

Om inzicht te krijgen in je websitegegevens stellen wij Google Analytics goed voor jou in.  Zo krijg je meer inzicht in jouw websitebezoekers. Daarnaast kunnen we ook andere dingen meten, zoals hoe vaak bezoekers via jouw website contact met je zoekt of welke berichten goed worden gelezen.

Website beheer bij Vedet Online 

01

Mee met de ontwikkeling

De wereld van online gaat snel. Wat nu goed is kan over een jaar al verouderd zijn. Daarom houden wij alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen we de systemen up-to-date houden. 

02

Inzicht in websitegegevens

Wij maken inzichtelijk wat je bezoekers doen op je website. Dit doen we door Google Analytics op je website te zetten en je website zo in te richten er doelen kunnen worden gemeten door Google Analytics.

03

Veiligheid boven alles!

Jij zit niet te wachten op spammers of hackers. Wij houden die ook het liefst buiten de deur. Daarom zullen we jouw website beveiligen met anti-spam en voorkomen we dat men gemakkelijk in de achterkant van je website kunnen komen.

04

Actuele website

Als je website al een tijdje meedraait en je doet niets aan de teksten en afbeeldingen zullen deze verouderen. Dat is zonde! Daarom pakken wij de teksten en afbeeldingen op en gooien er een nieuw sausje overheen. Hierbij wordt er ook gekeken of alles goed staat voor de zoekmachines. 

Een mooi voorbeeld van website beheer

Allround aannemer Burger en Stone Bouw uit Scheveningen had een verouderde website. We hebben de website een nieuw leven ingeblazen en zorgen dat de website up-to-date blijft. Zo plaatsen wij iedere klus netjes in hun portfolio komen te staan en plaatsen dit ook direct op hun social media. Door het uit handen nemen van deze werkzaamheden kan Burger en Stone Bouw zich volledig focussen op hun klussen. 

Daag ons uit!

Wil je online beter vindbaar worden door middel van zoekmachine adverteren? Of meer omzet uit je website halen? Daag ons dan uit! Laat je gegevens achter zodat we samen kunnen brainstormen.

 

Je bent hier: