Specialiteiten van

de Chef

 

Hier zijn we goed in

SEO, SEA, website optimalisatie & website beheer

Een overzicht van onze specialiteiten.

1. SEO

(zoekmachine optimalisatie)

Wil je hoger komen in zoekmachines zoals Google of Bing? Dan is het tijd om jouw wensen door te nemen onder het genot van een lekker bakkie koffie. Jij vertelt ons op welke zoektermen jouw website hoger moet scoren en wij voeren dit uit. Onze SEO specialisten optimaliseren je website en zorgen dat de autoriteit van je website wordt verbetert.

➤ Lees verder

2. SEA

(zoekmachine adverteren)

Gericht adverteren op je online doelgroep. Met Google Ads en Bing Ads is dat heel goed mogelijk. Jij kiest waarop je wilt adverten, wij maken de advertenties en zorgen ervoor dat deze ook goed zichtbaar zijn tegen de laagste kosten. Ook display Ads en remarketing Ads zetten onze SEA vedettes in een mum van tijd voor je neer.

➤ Lees verder

3. Website optimalisatie

Heb je een mooie website, maar blijft je mailbox opvallend leeg? Dan is het goed om eens te kijken naar of je online klanten jouw website wel goed snappen. Met website optimalisatie analyseren we het gedrag van jouw bezoekers en maken we door middel van A/B testen jouw website een stukje bij beetje beter.

➤ Lees verder

4. Website beheer

Weer een frisse website

Het onderhouden van een WordPress website vergt tijd. Tijd die je als ondernemers niet altijd hebt. Daarom houden wij hem voor jou bij. Wij zorgen voor updates, frisse content en zorgen ervoor dat Google en Bing van je website gaan houden. Dus een klein beetje SEO pik je ook direct mee. Website beheer doen we alleen voor WordPress websites.

 ➤ Lees verder

Tijdens een bakkie jou online marketing bespreken?

Denk je dat jouw online marketing wel een boost kan krijgen? Of wil je gewoon eens wat informatie inwinnen over online marketing? Neem gerust contact op en wie weet doen we binnenkort een bakkie. Wij drinken allemaal zwart. Dat scheelt je weer melk en suiker wink