SEO uitbesteden

Specialisten in SEO

Tegenwoordig is het heel belangrijk dat je website goed vindbaar is in Goolge, Bing of Yahoo. Steeds meer bedrijven beseffen dit ook. Maar hoe moet je beginnen en waar moet je op focussen? Deze vraagstukken lossen wij graag voor je op. Hierbij kijken we naar belangrijke zoektermen voor jouw website en waar er zo snel mogelijk resultaat kan worden geboekt.

Lokaal, regionaal of landelijk

Iedere ondernemer heeft andere SEO behoeften. De lokale middenstand wil vooral gevonden worden door mensen in de buurt. Een webshop in kleding daarentegen zal graag landelijk goed gevonden willen worden. SEO kan worden uitgevoerd op lokaal niveau, regionaal niveau en op landelijk niveau. Samen met jou bekijken we wat het beste bij je website past.

Onze SEO aanpak

Stap 1: Doelen bepalen

Tijdens een gesprek leg jij je wensen bij ons voor. Onze SEO specialisten gaan hiermee aan de slag en bekijken of de wensen ook haalbaar zijn door middel van een zoektermenonderzoek. Onze bevindingen worden met jou doorgenomen, waarna we het plan beklinken.

Stap 2: Content checken

Om te scoren in Google of Bing moeten ze snappen waar je pagina over gaat. Daarom is het heel belangrijk dat je tekst en afbeeldingen kloppen. Onze SEO specialisten checken de content en zorgen dat alles top op je website komt te staan.

Stap 3: Techniek

Van een trage website wordt niemand vrolijk van. Ook zoekmachines niet! Wij gaan aan de slag met de techniek en zorgen dat jouw website supersnel wordt. Ook kijken we of de interne links goed staan en de meta beschrijvingen kloppen.

Stap 4: Autoriteit versterken

Autoriteit kan je versterken door middel van linkbuilding. Linkbuilding is een soort van online mond-tot-mond reclame waarbij andere sites een link plaatsen naar jouw website. Wij pakken de linkbuilding zorgvuldig op en zorgen dat de autoriteit van de website wordt versterkt.

 Samen een bakkie doen?

 

Recent behaalde SEO succes

Burger en Stone Bouw uit Scheveningen is  gespecialiseerd in toilet- en badkamerrenovatie. Na oplevering van hun website vroegen ze of wij op deze zoektermen konden focussen. Het liefst in Den Haag, zodat het lekker lokaal bleef. Dit hebben we gedaan en al snel zagen we Burger en Stone terug in de zoekresultaten. De website is nu goed vindbaar op zoektermen als “badkamerrenovatie Den Haag” en toiletrenovatie Den Haag”.

Meer over ons SEO-aanbod?

Laten we dan vrijblijvend met elkaar in contact komen en de kansen voor jouw website bespreken.

Onze specialiteiten

We sturen het e-book naar je mail!

Vul je e-mail in en wij zorgen dat de digitale postduif het e-book in jou bezorgd

You have Successfully Subscribed!