SEO specialist Westland

SEO specialisten die jouw website hoger in Google zetten

Zo doen wij dat

Specialisten in SEO

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat je website beter vindbaar wordt in Google, Bing en andere zoekmachines. SEO zorgt voor meer relevante bezoekers op je website die speciek naar iets zoeken wat op jouw website staat. Onze SEO experts helpen hier graag bij. Vanuit ons kantoor in Poeldijk zorgen wij ervoor dat jouw website goed vindbaar wordt op relevante zoektermen in zoekmachines zoals Google en Bing. Dat doen wij op gehele eigen wijze. Wij analyseren, optimaliseren, ploeteren, zwoegen en stoppen pas als wij resultaat boeken!

 Samen resultaat boeken?

 

 

1. Doelen bepalen

 

Tijdens een gesprek leg jij je wensen bij ons voor. Onze SEO specialisten gaan hiermee aan de slag en bekijken of de wensen ook haalbaar zijn door middel van een zoektermenonderzoek. Onze bevindingen worden met jou doorgenomen, waarna we het plan beklinken.

2. Content

Onpage SEO

 

Wat vertellen de teksten op je site? Gebruik je titels? Zit er structuur in de tekst? Dit zijn zaken waar zoekmachines naar kijken. Wij checken of de huidige teksten hieraan voldoen en optimaliseren daar waar nodig. Zo is de tekst altijd goed aan op de zoektermen waarop we focussen.

3. Techniek

On-site SEO

 

Van een trage website wordt niemand vrolijk van. Ook zoekmachines niet! Wij gaan aan de slag met de techniek en zorgen dat jouw website supersnel wordt. Ook kijken we of de interne links goed staan en de meta beschrijvingen kloppen.

3. Autoriteit

Offpage SEO

 

Autoriteit kan je versterken door middel van linkbuilding. Linkbuilding is een soort van online mond-tot-mond reclame waarbij andere sites een link plaatsen naar jouw website. Wij pakken de linkbuilding zorgvuldig op en zorgen dat de autoriteit van de website wordt versterkt.

Wat kan je van Vedet Online verwachten?

01

Lokaal, regionaal en landelijk

Iedere ondernemer heeft andere SEO behoeften. De Westlandse middenstand wil vooral gevonden worden door mensen in Westland. Een webshop in tuinbouwartikelen daarentegen zal graag landelijk goed gevonden willen worden. SEO kan worden uitgevoerd op lokaal niveau, regionaal niveau en op landelijk niveau. Samen met jou bekijken we wat het beste bij je website past.

02

Het plaatje moet kloppen

Een website is een online winkeletalage. De eerste indruk moet dus goed zijn. Onze SEO experts zorgen naast het hoger komen in Google ook voor dat de pagina klopt. 

03

Altijd alles inzichtelijk

Wij zijn niet zo van de poespas en mooie praatjes. Wat wij zeggen doen wij en wat wij doen, doen we goed. Met ons klantportaal heb je altijd de SEO werkzaamheden en cijfers inzichtelijk. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

04

Touwtjes in eigen handen

Als bedrijf heb je je eigen wensen en wil je altijd je eigen tone of voice hebben. Wij begrijpen dat. Daarom zullen we jou altijd eerst op de hoogte houden als er iets moet worden aangepast op je website.

Een mooi Westlands voorbeeld van onze SEO specialisten

Al meer dan 50 jaar is het familiebedrijf Van Tol Sport uit het Westlandse Poeldijk een fenomeen op het gebied van wielrenfietsen en schaatsen. Hun website moet dus in de regio Westland worden gevonden op zoektermen die relevant zijn voor het bedrijf. Met SEO optimalisatie hebben wij er voor kunnen zorgen dat Van Tol Sport bij de eerste drie resultaten staat op zoektermen zoals “racefiets fietsenmaker Westland” en “Schaatsen kopen Westland”. Na zoekmachine optimalisatie zijn de websitebezoekers verdrievoudigd en komen er meer klanten naar de winkel.

 

Onze SEO Successen

Deze SEO successen hebben onze SEO specialisten voor klanten behaald.

Lokaal SEO succes op dealerschap

Lokaal SEO succes op dealerschap

Stel je bent schilder. Dan hoop je dat je website omhoog popt als iemand “schilder gezocht” intikt in Google. Datzelfde geldt voor fietsenmakers die een bepaalt fietsenmerk verkoopt. Zo is Cannondale het paradepaardje van Van Tol Sport, maar kwam de website niet in de...

Lees meer
From zero to hero met Facebook

From zero to hero met Facebook

Elk bedrijf weet dat Facebook kan leiden tot meer bezoekers op je website of zelfs tot meer omzet. Maar hoe zet je Facebook nu in? Door doodleuk iets te posten, of door zo nu en dan een advertentie te plaatsen? Ook Van Tol Sport uit Poeldijk had te maken met deze...

Lees meer
Geslaagd!

Geslaagd!

Normaal gesproken wilt een bedrijf laten zien welke resultaten ze halen voor hun klanten. Logisch, want dit is vaak een referentiekader vooor eventueel nieuwe klanten. Maar ook binnen een bedrijf kan je mooie resultaten boeken. Bijvoorbeeld door het behalen van...

Lees meer
Rich Snippets zorgen voor meer verkeer bij Wieler Advies

Rich Snippets zorgen voor meer verkeer bij Wieler Advies

Rich Snippets. Je zal er misschien nog nooit van gehoord hebben. Toch zal je ze wel eens hebben gezien, bijvoorbeeld bij het googelen van een bekend persoon, recept of programma. Een Rich Snippet bevat even wat meer informatie dan de normale zoekresultaten en staat er...

Lees meer

Waarom kiezen voor SEO?

SEO biedt vele voordelen. Zoals gezegd komen er meer relevante bezoekers naar je website. Meer relevante bezoekers betekend direct ook meer omzet. Dus waarom zou je het niet eens proberen?

Meer gratis klikken van relevante bezoekers
✔ Verbetert de kwaliteit van je gehele website
✔ Langdurig effect

 Ga aan de slag met onze SEO specialisten!

Daag de SEO Specialist van het Westland uit

Wil je online beter vindbaar worden door middel van zoekmachine optimalisatie? Of meer omzet uit je website halen? Daag dan onze SEO specialisten uit! Laat je gegevens achter zodat we samen kunnen brainstormen.

 

Je bent hier: