fbpx
Laten we ons even netjes voorstellen

 

Laten we ons even netjes voorstellen
 
Dit kan je verwachten

Ha, wij zijn Vedet Online!

 

En wij zijn gek van online marketing! Elke dag zetten wij ons in om het onderste uit de kan te halen voor onze klanten. Dit doen wij door de dag goed te starten. We drinken eerst de lekkerste koffie (dat vinden wij zelf smile), nemen de dag door en dan gaan we los! Met onze eigen visie, een portie doorzettingsvermogen en plezier in wat wij doen gaan we aan de slag. En komt een van ons er niet uit, dan weet een andere vedette wel de oplossing. Want samen staan we sterk. Niet alleen als team, maar ook met onze klanten proberen we een goede samenwerking op te bouwen. Zo weten wij het maximale uit iedere campagne te halen.

 

Vedet Online is nog jong, maar ambitieus. Opgezet uit passie voor online marketing en het plezier om klanten hiermee te helpen, hebben wij een eigen visie gecreëerd. Wij staan voor duidelijke communicatie en transparantie in de werkzaamheden die wij doen. Door ons vedettes in de online marketing te noemen, leggen wij de lat voor onszelf hoog. Dit houdt ons scherp en mogen onze klanten ook echt resultaten verwachten.

Meer weten over Vedet Online? 

Wil je meer weten over ons? Of heb wil je eens met ons sparren over een case? Neem dan gerust contact met ons op!

Mail of bel ons

Je kunt ons bellen elke werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Mailen kan ons natuurlijk altijd. Wij zullen dezelfde werkdag of de eerstvolgende werkdag reageren op jouw mail.

 

Je bent hier: Vedet OnlineOver Vedet Online