Even netjes 

Voorstellen

 

Ha, Wij zijn Vedet

Het online marketing bureau uit het Westland

Van jarenlang in dienst naar een eigen onderneming starten. Het is een enorm mooi avontuur. Maar waarom een eigen onderneming starten als er al zovele zijn die bezig zijn in deze branche? Nou dat is een goede vraag sealed

De reis in de online marketing begon ooit bij een grote groothandel in tuinbouwartikelen. Het motto daar: Combineer digitaal met mensentaal. Het zijn precies die woorden die bij Vedet Online centraal staan. Samen met jou online successen boeken, waarbij de samenwerking centraal staat.

Jouw kennis en onze expertise

Een samenwerking kan alleen slagen als wij jou meenemen in de wondere wereld van de online marketing en jij ons meeneemt in jouw wereld. Door die twee te combineren hebben we een ijzersterke formule naar succes! Dus zo af en toe een bakkie samen, een belletje of een mailtje heen en weer is voor ons heel normaal.

Dit is hoe wij te werk gaan

Vedettes in online marketing

Je online zichtbaarheid verbeteren. Dat is waar wij elke dag weer ons 100% voor inzetten. Met een eigen visie, een portie doorzettingsvermogen en plezier in wat wij doen, gaan we aan de slag.  Vedet Online is nog jong, maar ambitieus. Opgezet uit passie voor online marketing en het plezier om klanten hiermee te helpen. Wij staan voor duidelijke communicatie en transparantie in de werkzaamheden die wij doen. Door ons vedettes in de online marketing te noemen, leggen wij de lat voor onszelf hoog. En dit mag je ook van ons verwachten!

 Onze specialiteiten

Je online zichtbaarheid verbeteren?

Denk je dat jouw online marketing wel een boost kan krijgen? Of wil je gewoon eens wat informatie inwinnen over online marketing? Neem gerust contact op en wie weet doen we binnenkort een bakkie. Wij drinken allemaal zwart. Dat scheelt je weer melk en suiker wink

Je bent hier: