Je website en social media zijn de online etalage. Die moet je niet laten versloffen! Zo af en toe een nieuwe foto of weer wat nieuwe tekst. Dit zorgt binding met je klant. Wij houden je WordPress website fris en je social media up-to-date!

Wat wij doen

Een frisse website

Frisse teksten, nieuwe foto’s, een update. Wij zorgen met liefde voor je website! Door middel van een stappenplan die we met jou opstellen zorgen we ervoor dat jouw website weer een topper wordt.

Google Analytics

Om inzicht te krijgen in je websitegegevens stellen wij Google Analytics goed voor jou in.  Zo krijg je meer inzicht in jouw websitebezoekers. Daarnaast kunnen we ook andere dingen meten, zoals hoe vaak bezoekers via jouw website contact met je zoekt of welke berichten goed worden gelezen.

Social media

Een Insta-post of Facebookbericht. 

Mail

Wil jij maandelijks je klanten op de hoogte houden, maar komt het er maar niet van? Wij stellen je mail op en zorgen dat die converteert.

 Samen een bakkie doen?

 

Hoe wij werken

Veiligheid boven alles!

Jij zit niet te wachten op spammers of hackers. Wij houden die ook het liefst buiten de deur. Daarom zullen we jouw website beveiligen met anti-spam en voorkomen we dat men gemakkelijk in de achterkant van je website kunnen komen.

Meer over ons ondersteuning-aanbod?

Laten we dan vrijblijvend met elkaar in contact komen en de kansen voor jouw website bespreken.

Bekijk ook eens

Online ondersteuning