Een online marketing plan op maat

Met een eigen online marketeer!

Alsjeblieft. Een online marketeer 

Als ondernemer weet je dat online steeds belangrijker wordt. Maar waar moet je die tijd vandaan halen om wekelijks een berichtje op Facebook te plaatsen? Of het goed bijhouden van de advertenties in Google? Daar hebben wij de oplossing voor! Hierbij stellen wij jou voor aan onze online vedette Rick. Hij helpt jou graag om jouw online activiteiten goed te plannen en uit te voeren.

Wij kijken waar jouw behoefte ligt

Samen met jou bekijken we waar de meeste kansen liggen om successen te boeken. Is dit in Social media of toch meer in SEO? Of heb je meer baat bij een combinatie van diensten? Door een bewezen werkwijze en een duidelijke doelstelling maken we van elke campagne een top campagne!

Lees meer over hoe wij werken

Zo werken Rick en zijn collega’s

01. Offferte & Strategie

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij contact op voor een vrijblijvend gesprek.  Hierbij wordt besproken wat de wensen zijn en gekeken naar de ideale online mediamix voor de omschreven doelgroep en doelstellingen van de campagne.

02. Here we go!

Gaan we samen aan de slag? Bedankt voor het vertrouwen! Nu gaan we de planning opmaken. Je krijgt van ons te zien wanneer wat wordt gedaan en natuurlijk houden we je op de hoogte van de contactmomenten.

03. Campagnes opzetten

In deze fase zullen we de benodigde campagnemateriaal maken en deze ter controle naar jou sturen.

04. We gaan live

Na akkoord op het campagemateriaal gaat de campagne live! Vanaf nu is het dus menens.

05. Optimaliseren

We blijven vanaf nu de campagne goed monitoren en de cijfers goed tegen het licht houden. Zo kunnen we zien waar er nog verbetering in zit. In deze fase houden wij jou op de hoogte met tussentijdse contactmomenten.

06. Evalueren

Met telefonisch contact of een persoonlijk gesprek nemen we de campagne door. Hier trekken we onze learnings uit, die in volgende campagnes weer van pas kunnen komen!

Voortgang altijd in te zien

Naast de campagne krijg je ook toegang tot ons online dashboard. Dit dashboard wordt geheel op maat ingericht. Zo heb je altijd de belangrijkste gegevens uit de diverse online kanalen in 1 overzicht.

Het wordt pas leuk

Als klanten over je praten

We vinden het leuk om over wielrennen te schrijven, maar hoe SEO en E-mailmarketing werkt weten we niet. Hierbij heeft Vedet ons goed geholpen en webben we nu veel meer verkeer op de website.

Niels

Wieler Advies

Met SEO, SEA, Social media en website optimalisatie weet Vedet Online onze website weer op de kaart te brengen. Met een duidelijke planning en goede communicatie weten we precies wanneer iets wordt gedaan.

Roland

Van Tol Sport

Vedet houdt voor onze website bij en verzorgd onze Ads. Hier hoeven wij dus geen zorgen meer over te maken en hebben wij wel een website die altijd up-to-date is!

Raymond

Burger en Stone Bouw

Kunnen wij jou helpen?

Wil je online beter vindbaar worden? Of meer omzet uit je website halen? Daag ons dan uit! Laat je gegevens achter zodat we samen kunnen brainstormen.