fbpx

Een Westlands online marketing bureau

WIJ HELPEN JOUW WEBSITE TE SCHITTEREN OP HET WESTLANDSE INTERNET

Meer informatie

Hét online marketing bureau uit Westland

Ha ondernemer! Word jouw website niet goed gevonden op internet? Laat ons dan helpen! Vedet Online is een online marketing bureau uit het Westland die net als jij zichtbaar wil zijn op het wereldwijde web. Wij weten als geen ander dat je tegenwoordig moet opvallen in Google, Facebook of Instagram om klanten aan te trekken. Daarom zijn wij experts in online adverteren, specialisten in SEO en kampioenen in website optimalisatie. Wij helpen jou met meer uit jouw website te halen!

Online marketingbureau Westland

Schitteren in Google

De afgelopen jaren is Google enorm geëxplodeerd qua gebruikers. Momenteel zit Google op 40.000 zoekopdrachten per seconde wereldwijd! Je zal dan wel begrijpen dat Google een belangrijke factor is voor je online vindbaarheid. Door samen goed te kijken naar je website, je online klanten en de online kansen zorgen we dat jouw website goed vindbaar is in Google.

Voor Van Tol Sport hebben we dit al gedaan. De fietsenmaker uit Poeldijk is dealer van het merk Cannondale. Door advertenties en inzet van Google Mijn Bedrijf weten wij de website altijd zichtbaar te maken als een regiogenoot zoekt op Cannondale of Cannondale dealer.

Vrijblijvend een gesprek over je online marketing?

Klik dan op de knop hieronder

Hiermee helpen wij jou

Als online marketing bureau uit het Westland weten wij als geen ander wat er speelt op het Westlandse web

Online adverteren

Met Google Ads en Facebook Ads kunnen we precies jouw doelgroep bereiken op precies het juiste moment! En door slim inzetten van je Ads maken we van jouw doelgroep ook echte klanten!

Naar de top van Google

Wij sturen jouw website naar de Top van Google! Dit doen we natuurlijk alleen voor zoekwoorden die voor jouw website relevant zijn. Samen met jou bekijken we met welke strategie de top van Google gaan bereiken.

Google Mijn Bedrijf

Komen de meeste klanten uit de regio? Dan is het belangrijk dat je ook scoort met Google Mijn Bedrijf. Hiermee ziet jouw klant direct waar jouw bedrijf is gevestigd en zal hij/zij sneller actie ondernemen om iets bij jou te kopen. 

Website optimalisatie

Met website optimasatie kijken we of alles op je webstie goed staat en goed draait. We optimaliseren de snelheid en techniek. Ook kijken we of je website verkooptechnisch verbetert kan worden.

Goed instellen Google Analytics

Leuk dat Google Analytics, maar door de vele opties is het niet altijd even duidelijk. Wij zetten alles goed, zodat je dat data krijgt te zien die voor jou het meest belangrijk is.

Data inzichtelijk maken

Als je ergens aan begint wil je ook resultaat zien. Daarom maken we alles inzichtelijk in 1 overzicht. Wel zo handig voor jou!

Ons werk = maatwerk

Zoveel ondernemers, zoveel wensen. De ene wilt zijn/haar bedrijf meer op laten vallen in Google, de ander wilt weer meer reuring op Facebook en de derde ziet Google Ads wel zitten. Daarom is elk project bij ons maatwerk! Door samen een bakkie te doen bespreken we jouw wensen en komen we met een online plan op maat. Zo kunnen we het maximale uit je online activiteiten halen!

Een bakkie samen? Komen jullie langs dan?

Ja! De kracht van Vedet Online zit hem in de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven. Daarmee doen wij het nét even anders dan andere online marketing bureaus uit Westland. Na het beginbakkie komen we ook voor tussentijdse bakkies langs. Met deze bakkies bespreken we de resultaten die zijn behaald met jouw website en bespreken we eventuele nieuwe ideeën.

Vedet Online

Lijkt mij wel zo’n beginbakkie

Wij hebben hem het liefst zwart zonder suiker

Hét online marketing bureau uit Westland

Vedet Online heeft de afgelopen jaren al vele Westlandse ondernemers geholpen met hun online vraagstukken. Door  een heldere strategie, goede communicatie en Westlandse mentaliteit weten wij van elke vraagstuk een online succes te maken. Dit doen wij met een team van SEO specialisten, SEA experts en Facebook helden. 

Wij gaan door waar de meeste online marketing bureau’s stoppen en geven net dat beetje meer aandacht aan onze klanten. Samen met jou halen we alles uit de kast om jouw website te laten groeien!

Meer weten? Neem contact op!

We sturen het e-book naar je mail!

Vul je e-mail in en wij zorgen dat de digitale postduif het e-book in jou bezorgd

You have Successfully Subscribed!