Een online marketing bureau met Westlands maatwerk

Laat je adviseren over de online mogelijkheden

Investeren in online loont

Investeren in je online activiteiten. Voor menig ondernemer is dit nog een beetje eng. Toch loont het! Mensen googelen steeds meer en via social media zien ze steeds meer advertenties van producten en diensten. Het bereik is mega groot, je kan heel goed je doelgroep bereiken en de kosten zijn relatief lager dan bijvoorbeeld adverteren in het plaatselijke suffertje.

Oké, dus online marketing loont, maar waar te beginnen? Er zijn zoveel opties en wat is nu het beste voor je bedrijf? Daar zijn wij voor! Vanuit Poeldijk werken we elke dag samen met onze klanten om online successen te boeken. Als echt Westlands online marketing bureau weten we dat elk bedrijf een ander online doel nastreeft. Daarom is niets bij ons hetzelfde en maken wij echt maatwerk om het beste resultaat te halen!

Ook een online plan op maat voor jouw bedrijf?

Het ene doel is het andere niet

Bij een plan van aanpak kijken we goed wat het beste past bij de doelen voor jouw bedrijf. Dit kan zijn adverteren in Google, de website beter vindbaar maken in zoekmachines of het slim inzetten van social media.

Lees meer over hoe wij werken

Een online plan op maat

Van Tol Sport uit Poeldijk is begin 2019 begonnen met het online plan. Allereerst hebben we de gehele website in een nieuw jasje gestoken. Zo konden we fris beginnen met het online plan. Het idee was simpel: een frisse website die up-to-date blijft, goed vindbaar op zoektermen als “schaatswinkel Westland” en adverteren op merken die ze verkochten. Door het gebruiken van meerdere kanalen wisten we de site te laten groeien van 20 bezoekers per dag naar 200 bezoekers per dag!

Ook meer online groeien?

Wat kan je dit Westlands online marketing bureau verwachten?

Als echt Westlands online marketing bureau weten we dat Westlanders houden van duidelijkheid en geen poespas. Daarom leggen we graag uit wat je van ons kan verwachten.

01. Offferte & Strategie

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij contact op voor een vrijblijvend gesprek.  Hierbij wordt besproken wat de wensen zijn en gekeken naar de ideale online mediamix voor de omschreven doelgroep en doelstellingen van de campagne.

02. Here we go!

Gaan we samen aan de slag? Bedankt voor het vertrouwen! Nu gaan we de planning opmaken. Je krijgt van ons te zien wanneer wat wordt gedaan en natuurlijk houden we je op de hoogte van de contactmomenten.

03. Campagnes opzetten

In deze fase zullen we de benodigde campagnemateriaal maken en deze ter controle naar jou sturen.

04. We gaan live

Na akkoord op het campagemateriaal gaat de campagne live! Vanaf nu is het dus menens.

05. Optimaliseren

We blijven vanaf nu de campagne goed monitoren en de cijfers goed tegen het licht houden. Zo kunnen we zien waar er nog verbetering in zit. In deze fase houden wij jou op de hoogte met tussentijdse contactmomenten.

06. Evalueren

Met telefonisch contact of een persoonlijk gesprek nemen we de campagne door. Hier trekken we onze learnings uit, die in volgende campagnes weer van pas kunnen komen!

Voortgang altijd in te zien

Naast de campagne krijg je ook toegang tot ons online dashboard. Dit dashboard wordt geheel op maat ingericht. Zo heb je altijd de belangrijkste gegevens uit de diverse online kanalen in 1 overzicht.

Tijd voor een bakkie?

Nu je weet hoe wij te werk gaan is het tijd voor een bakkie, vind je ook niet? Wij leggen je graag uit wat wij als Westlands online marketing bureau voor jou kunnen betekenen. Wees gerust! Door het werken in de tuin hebben wij een looien pijp ontwikkeld. Dus een afspraak hoef niet lang te duren wink