WHOOP WHOOP

Jij bent nu een SEO-topper in wording! Over 2 minuutjes ligt Naar de top van Google op jouw digitale deurmat. Dat geeft mij de gelegenheid om jou alvast 1 tip te geven voordat je begint met het e-book

Vedet Online

De mastertip voordat je begint met SEO

Toen ik begon met SEO vond ik het lastig om goede informatie te vinden over SEO. Er is veel tegenstrijdigheid in de wereld van SEO, omdat niemand ├ęcht weet hoe Google werkt. Maar hoe filter je nu het goede van het slechte? Nou de afgelopen jaren ben ik er achter gekomen dat je met boerenverstand een heel eind komt. Google wilt het beste voor haar gebruiker. De beste en relevanste websites komen daarom bovenaan te staan. Google houdt dus niet van trucjes of andere dingen.

Als je gaat beginnen met SEO of misschien ben je al begonnen met SEO moet je dit in je achterhoofd houden: Als ik Google was, wat had ik dan gewild? Had jij dan ook valsspelers beloond? Ik denk het niet, toch? SEO is een mooie online marketing tool die veelal wat tijd kost. Gun jezelf die tijd.

Succes met het e-book!

Laat mij vooral weten wat je er van vindt. En als je vragen hebt over jouw SEO campagnes, stel ze gerust! Ik help graag om SEO goed voor jou op te zetten. Je vindt mijn contactgegevens in het e-book

Rick - Naar de top van Google

Rick van der Zanden