Vedet Online Inastagram pagina

Vind hier al onze Insta posts

Rich Snippets zorgen voor meer verkeer bij Wieler Advies

Rich snippets. Je zal er misschien nog nooit van gehoord hebben. Toch zal je ze wel eens hebben gezien, bijvoorbeeld bij het googelen van een bekend persoon, recept of programma. Een Rich Snippet bevat even wat meer informatie dan de normale zoekresultaten en staat er een afbeelding bij. Een Rich Snippet staat vaak als eerste zoekresultaat en valt door de informatie wat het geeft en de afbeelding enorm op. Een echte lokker voor je website dus!

 

➤ Lees meer

From zero to Hero

Elk bedrijf weet dat Facebook kan leiden tot meer bezoekers op je website of zelfs tot meer omzet. Maar hoe zet je Facebook nu in? Door doodleuk iets te posten, of door zo nu en dan een advertentie te plaatsen? Ook Van Tol Sport uit Poeldijk had te maken met deze vraag. Wij losten dat op met een duidelijke planning en strategie. Zo ging de bijdrage van Facebook van zero naar standje hero!

 

➤ Lees meer

Een blog beginnen

Je denkt eraan om een blog te beginnen.  Leuk!  Bloggen is zeker een meerwaarde voor ondernemers, en eigenlijk een must voor elk online bedrijf. Maar bloggen brengt ook veel vragen met zich mee. Waar begin je? Hoe zet je een blog op? Hoe bepaal je de doelgroep? En vooral: Hoe zorg je dat jouw blog wordt gelezen? In deze  Vedet tips & tricks  geven we antwoord op al deze vragen en handige tips om te beginnen met een blog.

 

➤ Lees meer